Merkur Andelskasse

Moderator: 

“Rie Helmer som moderator og/eller vært for et virtuelt event er en garanti for stort overskud, godt humør, overblik og professionel afvikling. Vi har arbejdet sammen med Rie tidligere og har altid været 100% glade for både proces og resultat. Med Rie i spidsen bliver det altid bedre, end vi selv havde håbet på.

På vores virtuelle generalforsamling 2021 var Rie en vigtig medspiller og sparringspartner i både tilrettelæggelse og udførelse. Rie sætter sig grundigt ind i alle detaljer, kommer med konkrete løsningsforslag og hjælper med at holde både niveau og humør højt, også når der er pres på. Hermed vores allervarmeste anbefaling til Rie Helmer”. 

DOMEA.DK

Moderator:

“Min bedste anbefaling til dig og hele holdet bag. Det var på alle måder en god og professionel oplevelse. Og det gælder både teknik, set up og ikke mindst dig. Jeg har efterfølgende fået mange meget positive tilkendegivelser af din måde at være på”.

PA Consulting

Medie- & skærmtræning:

Mange tak for sidst 😊 En fornøjelse og meget lærerigt. Tak for konkret feedback, som jeg vil tage med videre de næste dage“. 

“Mange tak, Rie – uden dig, var det ikke lykkedes 😊👌”

dagrofa

Webinar om bedre virtuelle møder:

“SORT BÆLTE I ONLINEMØDER 💪
Vi har med stor succes kørt flere webinarer anført af journalist og kommunikationsrådgiver Rie Helmer, hvor ledere og medarbejdere er blevet trænet i at blive endnu bedre til onlinemøder”.

arbejdstilsynet

Moderator + Webinar om bedre virtuelle møder:

“Vi har haft fornøjelsen af Rie Helmer ved to webinarer i vores center de sidste par måneder. Første gang med oplægget “Brænd igennem på onlinemøder” og anden gang, hvor Rie fungerede som sparring i planlægningen og som moderator/vært på selve webinaret. 
Det har været meget brugbart at have Rie med til at professionalisere vores webinarer og komme med gode fif’s til, hvordan man udnytter onlinemøder optimalt. 
Rie er meget inspirerende i sin måde at kommunikere på og agere på skærmen, og vi har fået mange rosende tilbagemeldinger fra vores medarbejdere, som har taget mange af Ries gode råd til sig. De største anbefalinger herfra”. 

Heartspace academy

Workshop, kommunikation:

“Alle skulle have en Rie til at lave orden i det “kluddermor”, der opstår, når man skal skære sit budskab ind til benet. Tak igen 🧡”.