referencer

ARBEJDSTILSYNET

"Vi har haft fornøjelsen af Rie Helmer ved to webinarer i vores center de sidste par måneder. Første gang med oplægget ’Brænd igennem på onlinemøder’, og anden gang, hvor Rie fungerede som sparring i planlægningen, og som moderator/vært på selve webinaret. Det har været meget brugbart, at have Rie med til at professionalisere vores webinarer og komme med gode fif´s til hvordan man udnytter onlinemøder optimalt. Rie er meget inspirerende i sin måde at kommunikere på og agere på skærmen, og vi har fået mange rosende tilbagemeldinger fra vores medarbejdere, som har taget mange af Rie gode råd til sig. De største anbefalinger herfra "

DOMEA.DK

"Min bedste anbefaling til dig og hele holdet bag. Det var på alle måder en god og professionel oplevelse. Og det gælder både teknik, set up og ikke mindst dig. Jeg har efterfølgende fået mange meget positive tilkendegivelser af din måde at være på".

HOVMAND A/S

"Et af de store højdepunkter i mit arbejdsår 2020, har så absolut været at lære dig at kende og at samarbejde med dig. Det har været så fedt at få kendskab og træning i DET GODE MØDE og hele arrangementet omkring hvordan man skal fungere på skærm. Jeg er vild med det, og jeg suger til mig. Jeg glæder mig til, vi skal arbejde mere sammen. Derudover, synes jeg også bare, at du er super skønt selskab.

Brand Strategy

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which.